Vuosien kesämökkihaave toteutuu

Taloprojektimme alkoi oikeastaan jo vuosia sitten. Lastemme synnyttyä aloimme haaveilla kesämökistä, jossa lapsemme voisivat saada idyllisiä lapsuusmuistoja kesistä mökillä – aivan niin kuin itselläni oli ihania muistoja vanhempieni rakentamalta kesämökiltä. Löysimmekin sopivan tontin alle tunnin päästä kotoamme jo vuonna 2010. Väliin tuli kuitenkin työkomennus ulkomailla, kahden läheisen poismeno, ruuhkavuodet jne. Ylipäätänsä vuodet vierivät niin vauhdilla, että loppujen lopuksi rakennusprojekti on nyt vihdoinkin alkamassa lähes kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen. Sen sijaan, että rakentaisimme kakkoskotia itsellemme ja kolmelle pienelle lapselle, olemmekin rakentamassa paikkaa meille ja kohta teini-ikäisille lapsillemme. Ehkä tästä tuleekin kesäpaikan sijaan talo, jossa minä ja mieheni voimme asua pysyvästi lasten muutettua kotoa pois.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s