Piirrustukset valmiit

Talon pohjapiirustusten suunnittelu ei ole mikään helppo tehtävä. Ideoita tuli ja meni. Osa niistä jouduttiin hautaamaan taloudellisista syistä, osa siksi että neliöt loppuivat kesken, osa sen takia että tilalle tuli uusi (toivottavasti) parempi idea. Taloa suunnitellessa joutuu tekemään aika paljon kompromisseja, mutta loppujen lopuksi uskomme, että saimme aikaan melko toimivan kokonaisuuden ja saamme talon 150m2 tehokkaaseen käyttöön.

Talommehan on ainakin toistaiseksi tarkoitettu kakkoskodiksi, joten päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että kolme lastamme saavat jakaa yhden huoneen, meille vanhemmille tulee yksi makuuhuone ja kolmas huone tulee toimimaan vieras-/työhuoneena. Olohuoneeseen halusimme tilaa isolle pöydälle, jotta tulevaisuudessa saamme pöydän ääreen myös lasten poika- ja tyttökaverit sekä toivottavasti joskus myös lapsenlapsia. Amerikkalaisesta talostamme meille tuli ajatus ruokakomerosta keittiön viereen, sillä huomasimme sen USA:ssa asuessamme todella toimivaksi ratkaisuksi. Yläkaappeja sen sijaan vähensimme keittiöstä, jotta keittiöön jäisi paljon pöytätilaa yhteiselle tekemiselle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s