Yhteistyökumppaneiden valinta

Taloprojektia aloittaessamme mietimme pitkään, kenen kanssa lähdemme toteuttamaan rakennusprojektia. Äskettäin Espooseen Teritalon rakentaneiden ystäviemme suosituksesta päädyimme kirkkonummelaiseen Kalle Gummerukseen, joka vastaa koko projektin toteutumisesta. Ben Palinin valitsimme vastaavaksi rakennusmestariksi, sillä hänellä oli pitkä kokemus ja hän oli saanut hyvät suositukset tutuiltamme ja oli tehnyt Kallen kanssa töitä aikaisemminkin. Nils Stjernberg taas valikoitui hoitamaan maanrakennusta, koska hän oli tehnyt meille jo aikaisemmin maanmuokkausta tontilla ja tiesimme että hän on luotettava ammattilainen. Jätevesisuunnitelman tilasimme Wassis Oy:ltä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s