Pohjatyöt

Viime viikkoina olemme jännittäneet talven etenemistä. Olemme pelänneet lumen tuloa ja kovia pakkasia, mutta nyt näyttää siltä että ilmat ovat ainakin toistaiseksi suosineet meitä. Tällä viikolla tontilla on tapahtunut yhtä sun toista: kasvava maa-aines on poistettu ja talon kohdalle on laitettu routamatto alle. Myös salaojat on kaivettu ja routamaton päälle on tuotu sepeliä, joka on sitten pakattu järistimellä. Tontti alkaa jo näyttämään ihan oikealle rakennustyömaalle. Onneksi saimme kaiken tämän tehtyä ennen pakkasten ja lumen tuloa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s