Sisustuksen suunnittelu

Ennen taloprojektin alkua mieheni uhkaili minua yhdellä asialla – jos aion täyttää talon kaiken maailman vanhalla roinalla, niin taloa ei rakenneta. Päätimmekin luottaa ammattilaisen apuun jo varhaisessa vaiheessa, sillä tuntui haastavalta miettiä lamppujen paikkaa, katkaisijoita, ruokapöydän sijaintia yms.  kun koko taloa ei edes vielä ollut olemassa. Juttelimme useiden eri sisustussuunnittelijoiden kanssa ja päädyimme lopulta sisustussuunnittelutoimisto Dejligin Tiina Hautalaan.

Toiveenamme oli, että oma tyylimme näkyisi vahvasti sisustuksessa, mutta että joku kuitenkin ohjaisi meitä värimaailman yms. suhteen. Päädyimmekin jonkinlaiseen kevytratkaisuun varsinaisesta sisustussuunnittelusta – Tiina konsultoisi meitä, mutta hoitaisimme tuotteiden etsimisen ja ostamisen itse. Vaikka itse työskentelenkin sisustuksen parissa, niin on todella mielenkiintoista päästä tekemään yhteistyötä oikean ammattilaisen kanssa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s