Teri-Talojen talo nousee vauhdilla.

19B01C25-7813-4C56-A01D-6403494D7BE1

Tällä viikolla rakennusprojekti on edennyt vauhdilla. Valitsimme yhteistyökumppaniksemme projektiin ystäviemme suosituksesta Teri-talon.  Teri-Talot on pienestä Teerijärven kylästä Pohjanmaalta.  Jo vuosisata sitten paikalliset miehet suuntasivat Amerikkaan asti rakentamaan taloja.

Meihin Teri-Talojen miehet tekivät suuren vaikutuksen aamuna, jolloin pääkaupunkiseudulla herättiin sakeaan lumi- ja räntäsateeseen. Pohjanmaalta aamuvarhaisella tulleet miehet olivat jo puolen päivän aikaan pystyttäneet ulkoseinät. Meidän ei tarvinnut pitkään jännittää sateen ja rännän vaikutusta, sillä jo ensimmäisen viikon jälkeen talo oli sateelta suojassa.

Katoksi valitsimme Ruukin mustan peltikaton. Peltikaton valitsimme kestävyyden vuoksi. Mielestämme se olikin toimiva yhdistelmä valkoisten ulkoseinien kanssa. Nähtäväksi jää miten sateen ropina kuuluu talon sisälle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s