Projekti etenee…

Pääsiäisen aikaan rakennustyömaalla on ollut hiljaista, mutta projekti etenee kuitenkin. Katto on viimeistelty ja rakennustelineet on viety pois. Kaikki ulkoseinät ja ovet ovat paikoillaan, vain iso liukuovi meren suuntaan on vielä asentamatta. Liukuovet ovat niin suuria, että onneksi Teri-talot hoitaa niiden asennuksen. Lattia on vielä sepelin peittämä ja talon sisätilat tuntuvat tässä vaiheessa yllättävän pienille. Onneksi aikaisemmin rakentaneet ystävämme ja tuttavamme vakuuttavat meille, että tilat tuntuvat paljon isommille todellisuudessa – ja talo on kyllä juuri sen kokoinen kuin piirrustuksissa. Nyt meidän täytyy alkaa pohtia sisäpintojen materiaaleja oikein toden teolla.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s