Sisätyöt alkavat

ED1F8B14-5205-4ED9-AFFE-A1FFC2AAC2A1Heti pääsiäisen jälkeen alkoivat  talon sisätyöt. Taloa suunnitellessamme sijoitimme kaikki vesipisteet ja märkätilat yhteen nurkkaan ja se helpottaa asennusta. Olettaisimme, että siten säästämme myös hieman rahaa, mutta toisaalta eipä se taida suurta summaa tehdä kokonaisbudjetissa. Lattia on nyt peitetty styroksilla joka toimii lämmöneristeenä ja seuraavaksi päälle valetaan betoni. Lattian alle on myöskin vedetty joitakin sähkövetoja. Jännä kyllä, mutta talo näyttää heti isommalta kun talossa pystyy jo hahmottamaan jonkinlaisen lattian.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s