Sisäkatto miltei valmis

71BD95CB-B319-43CD-BDC4-207879203E65

Viimeisen viikon rakennusmiehet ovat rakentaneet taloomme sisäkattoa ja tehneet katon sisään ilmanvaihtoputket koneellista ilmanvaihtoa varten. Valitsimme ilmanvaihtokoneen toimittajaksi kotimaisen Valoxin (siitä lisää vielä myöhemmin). Liesituuletin keittiössä ei ole yhdistettynä ilmanvaihtoon vaan toimii liesituulettimen omalla koneella joka työntää ilman liesituulettimen omaan hormiin. Pohdimme viilennystä, mutta päätimme säästää rahaa  ja jättää mahdollisen koneellisen viilennyksen myöhemmäksi.  Eipä Suomen kesä niin lämmin ole, että sitä usein kaivattaisiin.

Katon muoto mahdollisti kylmän vintin rakentamisen makuuhuoneiden päälle. Vintille teimme edullisen lankkulattian. Ensi viikolla alkaa väliseinien laitto ja takan rakennus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s