Talon sisämitat alkavat hahmottua

Viime päivien helle on vienyt ajatukset yhä useammin tulevaan kesäpaikkaamme ja myös fyysisesti olemme yrittäneet käydä tontilla mahdollisimman paljon.  Vanhan mökin purkaminen alkaa olla aika hyvällä mallilla ja samalla kun rakennusmiehet ovat jatkaneet sisähommia, niin me olemme tehneet helpompia hommia kuten siivonneet rakennustyömaalla, maalanneet taloa ulkoapäin sekä miettineet pihaa. Myös äitienpäivälahjat olivat tänä vuonna vahvasti projektiimme viittaavia – komposti tulee tarpeeseen kunhan pääsemme käyttämään taloa ja uutta hartaasti toivomaani viikatetta ajattelin testata tontilla heti ensi viikonloppuna.

Talon sisämitat alkavat vihdoinkin hahmottua,  sillä viime päivinä rakennusmiehet ovat rakentaneet talon väliseiniä samalla kun muurari on muurannut takkaa. Takaksi valitsimme kotimaisen Tiilerin-mallistosta Tyyne-takka-leivinuuniyhdistelmän. Jälleen kerran teimme päätöksemme suositusten perusteella, sillä kahdella äskettäin rakentaneella sukulaisperheellämme oli Tiilerin takat ja koska he olivat tyytyväisiä, niin totesimme että mitäpä sitä sitten muualta edes kysymään.

A8B06C2A-27FC-4F14-91FE-64E7091F6B86

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s