Vedeneristys ja laattojen saumaus

 

Märkätiloihin valitsimme valkoisia laattoja seinille, vaalean hiekan väristä laattaa eteiseen ja vierasvessaan, sekä pieniä hexagonin mallisia harmaa-valkoisia laattoja kodinhoitohuoneen ja saunan yhteyteen. Vedeneristys tehtiin Ardexin tuotteilla. Myös laattojen saumaus hoidettiin Ardexin tuotteilla.

Laattoihin päädyimme pitkälti Dejligin Tiinan suosituksesta ja erityisesti hexagon-laatat sopivat todella hyvin kodinhoitohuoneen ja saunan yhteyteen. Mikä parasta, laatat näyttävät valmiiksi siltä kuin joku olisi kävellyt niillä kuraisilla kengillä, joten lattiassa ei toivottavasti näy lika kun tiloissa juostaan märillä jaloilla rannan ja saunan väliä. Hexagon laatat  tuntuvat olevan tällä hetkellä todella suosittuja ja niitä oli erittäin vaikea löytää nopealla aikataululla. Sattumalta ajoimme Laattakeskukseen Vantaalle ja yllätykseksemme löysimme mieleisemme laatat sieltä huomattavasti edullisemmin kuin mitä ne olisivat maksaneet muualla. Kaiken lisäksi heillä oli laattoja heti varastossa ja saimmekin lastata laatat suoraan autoon.

Nyt kun laatat ja saumat ovat paikoillaan, niin jäljellä on enää pieniä yksityiskohtia, kuten esim. WC-kalusteiden asennus, saunan lopputyöt ja mm. listojen asennus. Pian pääsemmekin tekemään loppusiivousta ja kantamaan tavaroita sisään.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s