Talon sisustus ja Siparilan paneelit

Talomme suunnittelussa käännyimme jo varhaisessa vaiheessa sisustussuunnittelija Tiina Hautalan puoleen. Tiina toimii sisustussuunnittelijana Dejlig-sisustussuunnittelutoimistossa. Talon kokonaishintaan nähden sisustussuunnittelija oli pieni kuluerä kokonaisuudessa ja helpotti projektin etenemistä suunnattomasti. Lisäksi sisustussuunnittelija sai monista paikoista alennuksia joita emme muuten olisi saaneet, joten loppujen lopuksi taisimme säästää alennuksissa sisustussuunnittelijan hinnan. Yhteistyö sujui mutkattomasti. Kerroimme Tiinalle ideoistamme ja tarpeistamme, ja Tiina laittoi meille ehdotuksia tulemaan.

image

 

Tiinan idea oli myös Siparilan valkoiset paneelit seinille. Ajatuksenamme oli New England-tyyppinen talo, joka sopii hyvin myös pohjoismaiseen saaristoon. Seinille valitsimmekin valkoista Siparilan Kiille-paneelia korostamaan merellistä tunnelmaa.  Toisen WC:n seiniin valitsimme kosteutta kestävän Struktuuri-paneelin niin ikään valkoisena. Kokonaisuudesta tulikin juuri sellainen kuin olimme ajatelleet ja esimerkiksi keittiössä seinät sopivat hyvin harmaata avokeittiötä korostamaan.

Sohviksi valitsimme Hakolan ajattomat, kotimaiset harmaat sohvat. Koska ajatuksenamme oli, että paikka kestää aikaa ja että meidän ei tarvitse miettiä sisustusta seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen, niin päätimme satsata laatuun. Lisäksi sohvien kankaat ovat irrotettavia ja pestäviä mikä on plussaa kolmen lapsen perheessä.

Photo 25.8.2018 11.12.55

Makuuhuoneisiin valitsimme suomalaisen Showroom Finlandin Pilke-sarjan lamppuja eri kokoisina. Tuukka Halosen suunnittelemat valkoiset puuviilulamput heijastavat kauniisti valoa ja ovat yksinkertaisen kauniita. (Kuvia lampuista lisää myöhemmin.)

Pellavaiset sänkyvaatteet sekä muut kodin tekstiilit tulivat LANGØ home merkiltä. Tekstiileillä pystymme helposti muuttamaan talon ilmettä ja vaihtaa pellavaiset sohvatyynyt villaisiin ja ohuet viltit paksuihin kunhan ilmat viilenevät.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s